Celebrat el «Dia de la Percussió» al Conservatori Professional de Palma

El diumenge dia 2 de maig, es va celebrar al Conservatori Professional de Palma el «Dia de la Percussió», varen esser convidats a participar-hi els alumnes de les escoles municipals de música de: Palma, Santa Margalida, Santanyí, Son Servera, Conservatori Professional de Palma, i els alumnes de la professora Rosi Ballester de les escoles de música de Manacor i Capdepera.
Del Conservatori de Manacor hi assistiren els alumnes següents: Dani Rain, Martí Ferriol, Eugeni Muñoz, Mª Bel Sanso, Bàrbara Miquel, Toni Galmés, Mateu Riera, Óscar Cabrera, Asier Sánchez. A més varen col·laborar amb el grup de Manacor, l’ex alumne, Lau Puig, que actualment està cursant el superior de Trombó al Conservatori de Palma, i Maria Sansó de Son Servera. Varen tocar: Pirates del Caribe de K. Badelt i H.Zimmer, i Set Fire to the rainb de Adele.
Pel que fa a l’Escola de Música de Capdepera hi participaren: Paula M. Nieto, Aina Miquel, Jeroni Alzina, Alex Llobera, Leoni-Marie Sperz, Bo van Schwartzenberg, i Jeffrey Ariel Álava. Tocaren So What de Miles Davis.
Tots els participants reberen una màster class dels prestigiosos percussionistes, Benji Habichuela i Naile Sosa.

Enhorabona als alumnes participants i de manera especial als professors que preparen els futurs percussionistes de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.