Celebrada la tradicional Trobada a Lluc de la Federació de Persones Majors de la Part Forana

Com cada any la Federació de Persones Majors de la Part Forna de Mallorca, que presideix Josefina Colom, organitza la tradicional Trobada a Lluc, enguany els dies 16 i 17 de maig, amb la finalitat de mantenir els contactes entre les diferents associacions i celebrar una ofrena floral a la Mare de Déu de Lluc.
Ofrena Floral que fan els presidents, presidentes de les associacions. Abans de la celebració de l’Eucaristia a les 11,15h, hi va haver l’actuació de l’Escolania dels Blavets de Lluc. Com cada any no faltaren el polítics, a la Trobada de les associacions, en honor a la veritat hem de dir que molts de batles, polítics, President del Consell, Presidente del Govern, i el batle d’Escorca, no solen faltar mai a l’encontra.
Les associacions la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, Tercera Edat de Porto Cristo, i Son Servera, enguany hi assistiren el dijous dia 16, i completaren l’excursió (com moltes associacions) anant a dinar a les Cases de Son Sant Martí. El dinar va comptar amb més polítics que mai, entre ells l’actual Presidenta del Govern, Francina Armengol, que saludaren a totes i cada una de les associacions.Fotos: Rubin Santos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.