Prop de 400 persones ompliren l’Espai 36 per escoltar les propostes del PSOE

Comunicat PSOE Sant Llorenç des Cardassar
Ahir dilluns dia 20 de maig, prop de 400 persones ompliren l’espai 36 de Sant Llorenç per escoltar les propostes del candidat a la batlia pel PSOE Pep Jaume (Pep Gall) apadrinat per la candidata a la presidència del Govern Francina Armengol.
En l’àmbit municipal van presentar una llista de gent compromesa i amb valors per desenvolupar el que consideren el projecte de tots, fruit d’entrevistes amb grups diversos i de propostes que els han fet arribar a través d’un enllaç web que llançaren.
Va explicar que no duen cap proposta sobre la torrentada perquè consideren que no n’han de fer política però que sense deixar el dia a dia en serà una prioritat l’estudi de mesures per evitar conseqüències com les que es patiren a l’octubre.
Parlàrem de residències per a la gent que les necessiti però també de serveis per a la gent major que vol i pot envellir a casa seva.
Explicaren que negociaran amb carreteres la cessió de les vies urbanes del nucli de Sant Llorenç i l’estudi per fer una variant per treure el trànsit de Son Carrió.
El punt més aplaudit de la vetllada va ser quan en Pep Gall va dirigir-se a Francina Armengol i li va sol·licitar que com que repetiria de presidenta del Govern li sol·licitava un edifici nou a l’escola, un edifici ja preparat per a fer-lo escola integrada on els alumnes puguin quedar-hi fins als 16 anys i amb 12 anys no haver de partir a les 7 i poc del matí, fosca negra a l’hivern, cap a poble extern a continuar els seus estudis obligatoris. Va remarcar la necessitat de tenir aquest tipus de centre en els projectes dels altres dos centres del municipi, Sa Coma i Son Carrió, ara que s’hi començaran les obres en el primer cas i de redacció en el segon.
Francina Armengol en el seu torn i després de destacar la humanitat del candidat local, va afirmar que la sanitat i la educació sempre han estat pilars dels valors socialistes i que treballaran per fer possible aquestes millores.
Es va comprometre a contractar des de l’administració i durant 6 mesos als joves que essent qualificats no troben una oportunitat en el mon laboral per falta d’experiència.
Van acabar ambdós les seves intervencions demanant el vot, per entre tots seguir millorant el municipi i la comunitat, seguir fent feina per a un futur millor per a les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.