Seguiment Eleccions Municipals 2019

El proper diumenge, 26 de maig, tots els ciutadans de Sant Llorenç tenim una cita amb les urnes per tal d’emetre el vot per les eleccions municipals, regionals, autonòmiques i europees.

Des de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, tal com s’ha fet altres vegades, tenim previst fer un seguiment exhaustiu de les eleccions municipals del nostre municipi, mitjançant la web municipal www.santllorenc.es.

Així, pel que fa a la participació, publicarem a les 14:00h, 18:00h i 20:00h tota la informació al respecte de cada taula electoral existent al municipi.

Una vegada tancades les taules electorals, anirem publicant les dades del recompte dels vots obtinguts a cada taula electoral respecte a les eleccions municipals, publicant finalment els resultats definitius amb els nous regidors electes que governaran els propers quatre anys al nostre municipi.

Tota aquesta informació, a banda de publicar-la a la web esmentada, també s’enviarà al canal de Telegram de l’Ajuntament, al qual us podeu subscriure mitjançant l’enllaç: https://t.me/ajdesantllorencdescardassar. D’aquesta manera tots els interessats podran rebre la informació de manera personalitzada al seu dispositiu mòbil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.