El Col·legi d’Enginyers es desvincula del informes de la torrentada presentats per l’ajuntament

El Col·legi d’Enginyers de les Illes Balears s’ha desvinculat i ha demanat una rectificació pública a l’ajuntament, dels informes presentats ahir mateix per l’actual equip de govern a on se li atribuïa l’autoria d’un d’aquests informes al Col·legi d’Enginyers.

Elmateix Col·legi d’Enginyers fa constar a un document lliurat al registre d’entrada, que des de l’Ajuntament de Sant Llorenç mai s’ha contractat aquest servei al Col·legi d’Enginyers

De moment, l’equip de govern no ha rectificat, tot i saber de l’existència d’aquest document.

Tot seguit teniu la imatge de la notícia al diari Ultima Hora.


9 pensaments a “El Col·legi d’Enginyers es desvincula del informes de la torrentada presentats per l’ajuntament

 1. Porque no salen y firman todos los partidos contra la falsedad documental que para ganar votos hizo el equipo de govern?si es que mienten tanto que ni periodo de reflexión nos dejan que tenemos que seguir informando al pueblo????

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. La veritat és que no s’entén que encara no hi hagi rectificació de l’ajuntament. Tothom es pot equivocar, però el que no és normal és que un dia després de la sol·licitut del Col·legi d’Enginyers encara no hagin fet la rectificació

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Vares dir:Junts per Sant Llorenç volem rebutjar frontalment la convocatòria d’ahir a l’Espai 36 a la que es convidava a un reunió pels afectats de la torrentada i, a la que quan vàrem saber que l’organitzador n’era un partit polític, ens provocà un rebuig immens i evidentment no hi vàrem assistir.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Crec que nomes s’han equivocat en la gramatica de la redacció de sa noticia, diguent “el col.legi d’enginyers i camins…..” en vers de “l’enginyer de camins i ports….” Prova d’això, vos pas link que no m’ha duit ni 5 minuts de cercar, on casualment, hi ha imatges de inundabilitat de Sant Llorenç a la zona del pont del desviament. Saludos. Abans de criticar, comprobar minimament.
  https://danielaguilo.com/estudios-inundabilidad/analisis-inundabilidad-obra-paso-mallorca/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.