Nous èxits internacionals de Voicello, el proper 8 de juny actuaran a la ciutat de Hong Kong

Després de l’inesperat triomf del seu primer disc amb el Premi al Millor Disc de Música Clàssica de Balears, gràcies a les votacions del públic, Carme Garí i Gabriel Fiol «Voicello» treballen amb totes les seves energies i van aconseguint nous èxits internacionals.
Els primers fruits del seu treball els van començar a recollir l’any 2018 amb diversos concerts entre Anglaterra, Portugal i Itàlia, i continuen aquest 2019 amb el tres concerts oferts a Brussel·les i Luxemburg el passat mes de maig.
El primer concert va ser dimecres 15 de maig organitzat conjuntament entre el Centre Balears a Europa i la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Europa que per celebrar el dia d’Europa, van celebrar una festa Balear “Vetllada Mediterrània: Nits Clàssiques de la Tramuntana” amb l’especial actuació del duet Voicello, que va seguir amb un aperitiu molt mallorquí on no van faltar: quelitas amb sobrassada, coques de verdura, per beure com no podia ser d’una altra manera cava català.
L’endemà, el dijous 16, van actuar a un reconegut restaurant italià a Luxemburg, el “Ristorante Dal Notaro”. Un centre d’intercanvi cultural entre Luxemburg i Itàlia, on s’hi celebren esdeveniments musicals trimestralment, i on segons en Gabriel i na Carme, el menjar és molt bó. Per acabar el divendres 17 van actuar al prestigiós i luxós “Radisson Blu Royal Hotel”, una gran vetllada musical que van compartir amb el seu amic i organitzador de l’esdeveniment Giacomo di Tollo que els va acompanyar al piano durant la segona part de l’actuació. Als tres concerts al cor d’Europa Voicello van presentar una selecció molt especial de les obres del seu repertori en mallorquí i van interpretar amb molt d’amor – i admiració per part del públic – El cant de la Sibil·la.
El proper concert que oferiran serà a la ciutat de Hong Kong el pròxim dia 8 de juny a les 20:00h (horari xinès) al HK City Hall Teatre. A aquest concert actuaran amb el baríton Albert Lim i la pianista Lily Yeung. L’esdeveniment l’han organitzat David Quah de l’associació Bel Canto Singers i Fiona Siu de l’agència de representació RhapsoArts Management. Anomenat “A Spanish Evening” presentaran una selecció de les obres més famoses del repertori clàssic espanyol i català, així com algunes cançons xineses.
Carme Garí i Gabriel Fiol interpretaran les obres Vou Verí Vou (sa cançó de bressol Noninó) i la Dama de Mallorca, per presentar-los una mostra del repertori clàssic de Mallorca. Pel que fa el baríton xinès interpretarà cançons del reconegut compositor català Frederic Mompou. Del repertori en castellà sonaran àries i duets de famoses sarsueles i noms de reconeguts compositors com Enrique Granados, Manuel de Falla, Federico Chueca, Ruperto Chapí, etc. i divertides cançons populars com El Vito i Besame Mucho. Carme Garí i Albert Lim interpretaran també un romàntic duet en xinès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.