Triatló de diumenge, 2 de juny, a Cala Millor

 

La Policia Local de Sant Llorenç informa que el pròxim diumenge, 2 de juny, es durà a terme una Triatló a la zona de Cala Millor, pel que preveu que algunes zones de carretera es puguin veure afectades amb retencions.

El recorregut del Triatló s’ha ideat de manera que afecti el menys possible al trànsit. Però, tot i així, algunes vies es poden veure afectades entre les 8.20h del matí i les 13.00h del migdia, aproximadament.

La prova ciclista té la sortida al Carrer Borneo (entre la rotonda del costat de la platja i l’Avinguda Sa Coma). La Policia Local realitzarà un bypass per donar continuïtat al trànsit de l’Avinguda Sa Coma.

Altres vies que es poden veure afectades són: el c/Estanyol, el Camí de Son Moro Vell, la rotonda de la Ctra. De Portocristo MA-4023 i la Carretera de sa Torre Nova (via que comunica la zona costanera amb Son Carrió).

Per als conductors o les conductores que hagin d’anar en sentit Sa Coma cap a Cala Millor, hi ha tres opcions:

– Opció 1: Per I ‘avinguda Baladres ¡ continuant per I ‘avinguda de Sa Coma on la Policia Local controlarà un bypass a I ‘encreuament amb el recorregut dels participants a Ia prova.

– Opció 2: Si s’acumula el trànsit dels vehicles de I ‘opció 1 es derivaran els vehicles cap al Camí Vell de Son Moro ¡ s’activarà un segon bypass cap al c/Estanyol.

– Opció 3: També es podrà utilitzar I ‘itinerari de segona línia per Mareselva fins el camí de Son Moro Vell i continuant per la prolongació de l’avinguda Cristòfol Colom. En aquest itinerari es realitzarà un bypass a la rotonda entre el c/Mareselva i la prolongació de l’avinguda Cristòfol Colom.

Respecte els autocars i vehicles pesats, es prega que facin servir en tot el possible la carretera de Portocristo MA-4023.

Per consultar la nota informativa al complet clicau aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.