Aquest divendres, jazz solidari a l’Auditori sa Màniga

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA

Aquest divendres, 7 de juny, a les 20.30 h, Cala Millor rebrà el gran músic holandès Jack van Poll, que ofereix un concert de jazz solidari a benefici de l’Associació pro-salut mental Estel de Llevant. Estel de Llevant és una entitat, amb molts anys d’experiència, que té per objectiu acompanyar amb calidesa les persones per preservar i millorar la seva salut mental.

Amb 84 anys, Jack van Poll és un compositor de nivell mundial, que ha participat en més de 20 discos. Ha actuat a molts festivals internacionals de jazz: Antibes, Pori, Praga, JVC Jazz Festival de Nova York, Cork, Sant Sebastià, Grahamstown, NSJF La Haia, Viena, Comblain La Tour, Cracòvia, Berlín, Milà i Zuric. A més de tocar el piano i el saxo tenor, compon, escriu lletres, presenta el seu programa setmanal de ràdio, imparteix música, és editor de la revista “Belga Jazz Mozaiek”, i dóna suport a joves talents musicals.

Les entrades només costen 10 €, que es destinen a l’Associació. Podeu reservar-les al telèfon 971 587373.

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.