Setmana del Medi Ambient a Son Servera

Comunicat:
L’Ajuntament de Son Servera ha organitzat una setmana plena d’actes per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient

El diumenge dia 2 de juny a plaça de Sant Joan ha acollit per quart any consecutiu el Firó de Medi Ambient. Una mostra de productes locals, ecològics i sostenibles que ha encetat, juntament amb la jornada de neteja de les voreres de l’Estació i la projecció del documental «Out of plastic» del dissabte dia 1, la setmana dedicada al Medi Ambient de Son Servera que s’allargarà fins al pròxim divendres 7 de juny i que s’organitza en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra arreu del món el dimecres 5 de juny.

En la fira d’enguany s’hi han pogut trobar productes gastronòmics ecològics, decoratius, jocs sostenibles per a infants, compost o fins i tot cerveses artesanes i tapes veganes que han fet que tots els assistents passessin un diumenge entretingut alhora que es donaven a conèixer productes sostenibles. Un èxit de participació.

Aquest mateix matí s’ha aprofitat per a lliurar els premis de dos dels concursos que es fan a les escoles del municipi amb la intenció d’inculcar a petits i joves els valors per a tenir cura del Medi Ambient; el concurs de dibuix «Ni un foc al bosc» i del projecte «Vine amb bicicleta a l’institut». Daniel Sánchez Parralejo i Emilo Maria Taboada respectivament han estat els premiats. També s’ha volgut fer una donació a les voluntàries de la canera a qui s’ha felicitat per la feina feta.

Així, els actes seguiran durant tota la setmana amb xerrades informatives, de cuina o tallers amb la finalitat de conscienciar i donar a conèixer mitjans per a tenir cura del nostre entorn, una prioritat per l’Ajuntament serverí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.