Sopar i acomiadament cursets de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor

L’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor presidida per Bernardino de Arriba, el dijous dia 30 de maig, celebraren amb un bon sopar de panades i coca dolça la cloenda de les activitats que els socis i sòcies han dut a terme el curs 2018/2019. S’han impartit classes de:ball en línia, gimnàstica, Tai-Chi, i memòria.


A més de les activitats esmentades, al llarg de l’any l’associació du a terme activitats culturals, excursions, viatges, i caps de setmana a hotels de Mallorca. I no ens podem oblidar les partides diàries de cartes i joc de bingo que compten amb un bon nombre de seguidores i seguidors incondicionals.
Esperam que els socis passin un bon estiu amb les torrades i bauxes que solen organitzar els mesos d’estiu a la terrassa del local de l’associació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.