III Campus de Bàsquet Tommy Jofresa

Des de Bàsquet Artà ens han pregat que publiquen el següent article:

El proper 22 de juliol i fins el 2 agost, el Bàsquet Artà torna a tenir la sort de realizar el III Campus de Bàsquet Tommy Jofresa. Durant dues setmanes, de 16 a 20, els nostres nins i nines d’entre 8-15 anys, podran gaudir de l’experiència i coneixements d’en Tomàs.

Tomàs Jofresa, ex jugador del Joventut de Badalona, entre d’altres clubs, va ser un innovador jugador en la seva etapa ACB, entre d’altres coses, per ser un dels primers bases elèctrics, ràpid i atlètics que era capaç de “matxacar” la cistella. Jugador d’aquell Joventut mític que es proclamà campió d’Europa l’any 1994.

Que els nostres nins i nines d’Artà i voltants puguin tenir la sort de compartir i aprendre aquestes setmanes amb en Tomàs, és tot un privilegi.

Segons paraules d’en Tomàs, amb els campus, i després de tots aquests anys de fer-ne: “ No només cerquem la pràctica d’un esport, sinó també la transmissió d’uns valors i principis que faran que amb aquestes dues setmanes se’n duguin un gran valor humà”.

“Experiència intensa, nova i també esgotadora, amb resultats interessants i molt bons” és com defineix en Tomàs els pilars d’aquest campus.

Els objectius són la millora en aquest esport, però també la millora individual del nivell de tecnificació. En el campus es treballen també les tres grans potes del bàsquet: “passe, tir i bot”. Així mateix, es treballa també la part de treball en equip i els valors que representa.

A la primera part, s’ensenyen i transmeten els coneixements, i a la segona, i sempre després d’un esperat berenar saludable i descans, es treballa la part més lúdica i engrescadora per als nins i nines: la posada en pràctica del que han après mitjançant competicions.

Així doncs, us animem a provar-ho, amb la següent premisa del mateix Tomàs: “VINE amb nosaltres, PROVA l’experiència i ho RECORDARÀS per sempre”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.