Natalia Troya, nova batlessa de Son Servera

La socialista Natalia Troya, ha pres possessió del seu càrrec en el ple d’investidura celebrat aquest dissabte amb el suport dels Independents, que seran els seus socis de Govern.

Natalia Troya, número u de la llista del partit socialista a Son Servera és des d’aquest dissabte la nova batlessa del municipi després que el seu partit es convertís en la llista més votada en les darreres eleccions municipals celebrades el passat 26 de maig.

Troya ha estat elegida amb els vots a favor dels 6 regidors del seu grup i els 3 vots dels Independents per Son Servera, Cala Millor i Cala Bona, qui han donat el seu suport a la nova batlessa després de signar ahir un pacte de govern amb els socialistes pel qual els regidors dels Independents també entraran a formar part del nou govern.

En la presa de possessió, la nova batlessa ha volgut agrair el suport dels seus familiars i amics, així com dels votants i simpatitzants del seu partit alhora que ha fet una lloança a la f les dones i a la seva gran feina per aconseguir la igualtat. Troya ha recordat l’honor que va suposar convertir-se en la primera dona batlessa del municipi. També ha volgut manifestar el compromís del nou equip amb l’interès general del municipi.

Per la seva part, Margalida Vives ha volgut donar les gràcies al partit socialista per a comptar amb ells en aquesta nova etapa i ha garantit que seguiran treballant con fins ara pel poble.

Tota la oposició ha coincidit en felicitar al nou equip de Govern i desitjar-los sort i encerts.

Natalia Troya, després d’aquesta votació, ocuparà la batlia durant els 4 anys de legislatura.

Així, els 6 regidors del PSIB-PSOE i els 3 dels Independents formaran el Govern, mentre els 4 regidors del Partit Popular, els 3 d’On-Son Servera El Pi i el regidor d’Unides Podemos conformaran l’oposició aquests pròxims 4 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.