Mateu Puigrós, GISCa, i Pep Jaume, PSIB-PSOE, compartiran la batlia de Sant Llorenç des Cardassar

El divendres dia 14 de juny el PSIB-PSOE, es va adherir a l’acord programàtic de governabilitat signat pels partits: GISCa, PI, i MÉS. Gràcies a l’acord, la batlia de Sant Llorenç es repartirà entre Mateu Puigrós, els primers 30 mesos, i Pep Jaume, els últims 18.
En base a l’acord avui dissabte dia 15, ha estat investit batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigrós, amb els vots favorables dels regidors dels partits que signaren l’acord; Manuela Meseguer i Javier Cabrera, votaren el seu partit, el Partit Popular.

L’acte d’investidura previst per a les 12 del migdia ha despertar molta expectació entre els votants dels diferents partits polítics, una hora abans la renovada sala de plens ja estava completa.

A les 12 en punt del migdia el secretari de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, Pep Lluís Obrador, acompanyat de l’interventor Antoni Crespi donaven lectura i començava l’acta d’investidura, la majoria de regidors optaren per contestar, sí, excepte un que heu va fer per imperatiu legal. Com a regidor de menys edat va presidir l´acte de investidura Javier Cabrera del PP, i va fer entrega de la vara protocol·lària a Mateu Puigrós, novament reelegit batle de Sant Llorenç des Cardassar.

Les primeres paraules del batle Mateu Puigrós, han estat per agrair a tots els partits polítics la seva ajuda a la passada legislatura i de manera especial al Partit Popular, per la seva col·laboració arran dels fets de la torrentada que devastaren el poble el passat 9 d’octubre.

Va destacar que a la propera legislatura queda molt per fer, i que s’han d’impulsar de forma prioritària l’execució de les diferents actuacions que s’especifiquen en els documents elaborat tant pels geògraf doctor Miquel Grimalt de la UIB com de l’enginyer de camins Daniel Aguiló referent a la torrentada del passat dia 9 d’octubre.

Les àrees de gestió del nou equip de govern correspondran: PI: Àrea de Serveis Generals, cementeris, Policia local i transparència. Més: Benestar Social i Cultura. PSIB-PSOE: Comerç, Tercera Edat, Protecció Civil, Recursos Humans, Planejament urbanistic, Memòria històrica, i Mercats. GISCa: Àrea tecnològica, Hisenda, Educació i Joventut, Turisme, Esports, Festes, Medi Ambient, i les delegacions Territorials de Son Carrió, sa Coma, S’Illot i Cala Millor.
Els components que formaran el nou equip de govern són: Mateu Puigrós, Antònia Bauza, Nicolas Bordal, Jaume Bassa, Alicia Duran, Pep Jaume, Maria Galmés, Sergi Miquel, Catalina Rosselló, Onofre Garcia, i Dolors Sánchez. Quedant a l’oposició Manuela Meseguer, i Javier Cabrera del Partit Popular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.