Els llorencins Miquel Montoro i Miquel Galmés condecorats avui pel Rei d’Espanya

 

Els dos llorencins Miquel Montoro i Miquel Galmés seran avui reconeguts davant els Reis d’Espanya al Palau Reial per la seva tasca durant la torrentada del passat 9 d’octubre a Sant Llorenç.

Montoro i Galmés partiren ahir cap a Madrid per rebre aquesta Condecoració de l’Ordre del Mèrit Civil per la seva ajuda durant la torrentada quan rescataren a quatre persones estrangeres que viatjaven en un cotxe que va ser arrastrat per la tromba d’aigua.

Fa un mes, la Casa Reial es va posar en contacte amb ells per comunicar-los que avui se’ls hi atorgaria aquesta medalla.

Ahir feren un primer assaig d’aquest acte protocol·lari, que va comptar amb la presència del president del Govern en funcions, Pedro Sánchez.

Montoro i Galmés ens han informat que recolliran aquesta condecoració “en honor i en nom de tots els herois de la torrentada”.

L’acte tendrà lloc avui a les 12.00 del migdia i comptarà amb la presència de Ses Majestats els Reis, acompanyats per Ses Alteses Reials la Princesa d’Astúries i la Infanta Sofia.

L’Ajuntament de Sant Llorenç vol donar l’enhorabona a aquests dos llorencins i expressar la seva alegria per aquest reconeixement tan meritori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.