Comença el 8è Stage Internacional Dansamallorca

Un any més se celebra l’Stage Internacional Dansamallorca a l’Auditòrium sa Màniga de Cala Millor.

Des del 2012, l’Associació cultural D-DANSA, organitza anualment una setmana intensiva de dansa a l’auditòrium del municipi. Aquesta associació compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç, de les cadenes hoteleres Protur i Hipotels i del centre VARIUM Espai de Moviment de Barcelona.

Enguany, més de 100 ballarins i ballarines de totes les edats (dividits entre les categories Kids 1, Kids 2 i adults), s’han inscrit per gaudir d’una setmana  intensiva de dansa.

Aquesta vuitena edició va iniciar-se el dilluns 15 de juliol i finalitzarà el proper divendres 19 de juliol. Durant aquests dies, tots els participants gaudiran d’una setmana farcida de classes de dansa de diferents modalitats, amb professorat de reconegut nivell internacional i concebuda tant per als ballarins iniciats com per als professionals, tant de Mallorca com de fora.

El professorat d’aquest any es troba compost per Patricia Fouchereau (professora de modern jazz i directora de l’escola de dansa de Cognac, a França), Albert Morancho (profesor de danses urbanes: Hip Hop, Popping, Locking, etc. i fundador de la companyia professional de dansa GET BAK), Adrián López Gómez (profesor de jazz i dansa contemporània i participant del programa Tu sí que vales), Anna Sánchez (professora de dansa contemporània i directora de VARIUM Espai de Moviment), Justine Marouzé (professora de contemporani per a kids i membre de VARIUM Espai de Moviment), Marie Puech (professora de dansa contemporània i membre de l’Atelier Danse) i Anna Llombart (professora de claqué i percussió corporal i directora artística i coreògrafa de la companyia Woodbeats).

L’octava edició de l’Stage de Dansa finalitzarà el divendres 19 de juliol, a les 20.30, a l’Auditòrium sa Màniga, amb una mostra oberta al públic amb els tallers de les diferents modalitats de dansa que s’hauran dut a terme durant tota la setmana.

Finalment, s’ha d’assenyalar que el passat 17 d’abril l’Ajuntament de Sant Llorenç va organitzar juntament amb D-DANSA el concurs de peces de curtes de dansa. Aquest concurs ha becat 7 ballarines, les quals han pogut assistir als tallers de dansa de forma totalment gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.