Comença el 8è Stage Internacional Dansamallorca

Un any més se celebra l’Stage Internacional Dansamallorca a l’Auditòrium sa Màniga de Cala Millor.

Des del 2012, l’Associació cultural D-DANSA, organitza anualment una setmana intensiva de dansa a l’auditòrium del municipi. Aquesta associació compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç, de les cadenes hoteleres Protur i Hipotels i del centre VARIUM Espai de Moviment de Barcelona.

Enguany, més de 100 ballarins i ballarines de totes les edats (dividits entre les categories Kids 1, Kids 2 i adults), s’han inscrit per gaudir d’una setmana  intensiva de dansa.

Aquesta vuitena edició va iniciar-se el dilluns 15 de juliol i finalitzarà el proper divendres 19 de juliol. Durant aquests dies, tots els participants gaudiran d’una setmana farcida de classes de dansa de diferents modalitats, amb professorat de reconegut nivell internacional i concebuda tant per als ballarins iniciats com per als professionals, tant de Mallorca com de fora.

El professorat d’aquest any es troba compost per Patricia Fouchereau (professora de modern jazz i directora de l’escola de dansa de Cognac, a França), Albert Morancho (profesor de danses urbanes: Hip Hop, Popping, Locking, etc. i fundador de la companyia professional de dansa GET BAK), Adrián López Gómez (profesor de jazz i dansa contemporània i participant del programa Tu sí que vales), Anna Sánchez (professora de dansa contemporània i directora de VARIUM Espai de Moviment), Justine Marouzé (professora de contemporani per a kids i membre de VARIUM Espai de Moviment), Marie Puech (professora de dansa contemporània i membre de l’Atelier Danse) i Anna Llombart (professora de claqué i percussió corporal i directora artística i coreògrafa de la companyia Woodbeats).

L’octava edició de l’Stage de Dansa finalitzarà el divendres 19 de juliol, a les 20.30, a l’Auditòrium sa Màniga, amb una mostra oberta al públic amb els tallers de les diferents modalitats de dansa que s’hauran dut a terme durant tota la setmana.

Finalment, s’ha d’assenyalar que el passat 17 d’abril l’Ajuntament de Sant Llorenç va organitzar juntament amb D-DANSA el concurs de peces de curtes de dansa. Aquest concurs ha becat 7 ballarines, les quals han pogut assistir als tallers de dansa de forma totalment gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.