Jaume Riera Massanet i Cati Llodrà Brunet sorprenen familiars i amics amb el seu casament

El passat diumenge dia 14 de juliol, el llorencí Jaume Riera Massanet, conegut popularment com «Jaume de s’Olímpic», pel restaurant que va regentar durant anys amb la seva família a s’Illot i na Cati Llodrà Brunet, de Porto Cristo, convidaren familiars i amics a sopar al restaurant de sa Gruta Nova per a celebrar els 50 anys d’en Jaume, que va complir el passat 12 de juliol. A l’arribar al restaurant els convidats es trobaren amb la sorpresa de què realment anaven convidats a les noces d’en Jaume i na Cati, que eren parella des de fa 18 anys i tenen dues precioses filles na Xisca i na Caterina, i havien decidit formalitzar la seva unió.
Va celebrar la cerimonia la germana de la núvia regidora de l’Ajuntament de Manacor, Antònia Llodrà. La part musical de les noces va anar a càrrec de na Marga Ros i en Roger, a més, la filla gran, na Xisca, va tocar també amb ells la flauta, ja que és component de la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar i de la Banda Jove de Manacor. Pel que fa a la simpàtica filla petita, na Caterina, va llegir unes emotives paraules als seus pares.
Enhorabona al nou matrimoni, i moltes felicitats a n’en Jaume pels seus 50 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.