Celebrat el tradicional concert de les Festes de sa Coma a càrrec de les Coral Gabellina i la Coral Gent Gran Punta de n’Amer

L’Any 2004 les corals Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma i la Coral Gabellina, feren el primer concert conjuntament, va ser el 15 d’octubre a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor. De llavors ençà venen actuant conjuntament a les Festes de sa Coma, i en arribar el mes de desembre la Coral de la Gent Gran de sa Coma, actua a les Festes de la Mare de Déu de l’Esperança. El Concert d’enguany de les Festes de sa Coma es va celebrar a l’església de Santa Maria de sa Coma, el passat dissabte dia 20 de juliol.
La primera part del concert va anar a càrrec de la Coral Gabellina dirigida per Elionor Gómez- Quintero, i acompanyada per: Joana Colom i Maria Llull a les guitarres, llaüt, Barbara Flaquer i Margalida Mayol. Enguany la Coral Gabellina ha celebrat el seu 30 aniversari i ja els acompanyen a la part musical alguns dels seus néts: al teclat Elionor Martí, violí Carme Alzina, i a la percussió Jeroni Alzina. La Coral Gabellina cantaren: Enamorat de tu, Ansiedad, O sole mio, No volveré, Guitarras lloren guitarras, Habaneras de Cadiz, i Auras del Ebro.Pel que fa a la Coral Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, dirigida per Margalida Barceló, i acompanyada al pìano per Margarita Roig, enguany varen cantar: Prop d’una barqueta, Yo te diré, Los Niños del Pireo, Vell Pescador, Vino Griego, La Sirena de Begur, i La Esclava.
Per acabar el concert conjuntament les dues corals cantaren: Maite, i Preguntales a las Estrellas, al concert d’enguany hi va assistir més gent que mai, el nombrós públic va agrair l’actuació de les dues corals amb forts aplaudiments. En representació de l’Ajuntament van assistir al concert el batle Mateu Puigrós, el Delegat de sa Coma Nicolau Bordal, i la regidora de la Gent Gran, Maria Galmés. El batle va felicitar als cantaires i va fer entrega d’un obsequi a les directores de la coral.
Després del concert la coral amfitriona va convidar a un bon sopar als cantaires gabellins celebrat al club de la Tercera Edat, on a més de compartir un bon sopar acabarem cantant unes havaneres i el tradicional «Que Molts d’Anys» enguany dedicat a les Margalides ja que va coincidir el concert amb el dia del seu Sant, i s’acomiadaren fins a la propera trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.