Platges netes, platges saludables

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar s’ha sumat a la xarxa de platges sense fum, una iniciativa de la Direcció General de Salut Pública i Participació i de la Direcció General d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus del Govern de les Illes Balears que vol promoure els entorns saludables mitjançant la sensibilització sobre el consum de tabac i altres substàncies nocives per a la salut, la desnormalització, així com la importància de no deixar residus que tarden molt de temps a destruir-se.

Per dur a terme aquesta iniciativa es compta amb la implicació de tots els municipis de les Illes que de manera voluntària s’adhereixen a la campanya.

Mantenir les platges lliures de fum i netes de llosques ha de ser un compromís de tothom.

Què és una platja sense fum?

  • És un espai on no es fuma i no s’embruta.
  • És un espai on els adults i els infants poden gaudir de l’aire, del sol, de l’aigua, de l’arena, sense que hi hagi cap factor pel qual perilli la seva salut i es preserva el medi ambient.

Per què hem de tenir platges sense fum?

  • El tabac és la primera causa de nombroses malalties.
  • El nostre deure és protegir els infants del fum, així com evitar-ne la ingestió accidental de llosques que hi ha a l’arena.
  • El millor exemple que podem donar al jovent és prevenir l’ús del tabac i altres substàncies similars.
  • Mantenint l’arena neta, l’aire pur i l’aigua cristal·lina, respectarem el medi ambient i ens convertirem en una societat més saludable.

Tenir platges sense fum és un valor afegit que les nostres illes poden oferir.

Si voleu més informació de la campanya podeu consultar la web o cridau al 971176665.

També podeu veure les platges que s’han adherit i fer-nos arribar la teva opinió. A més, podeu consultar i descarregar-vos la informació del díptic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.