Error en l’avanç del programa de les Festes patronals de Sant Llorenç

Durant unes hores ha sortit publicat un avanç del programa de les festes patronals, però s’ha decidit eliminar-lo per alguns errors en el contingut i alguns actes que encara estan pendents de confirmar. Preferim no frisar tant i contrastar la informació, així que esperarem a publicar-ho en tenir fonts més fidedignes. Perdonau les molèsties!

Igualment, i sobretot, volem demanar disculpes a na Marina Velasco ja que l’article havia sortit signat amb el seu nom i no havia estat ella precisament que ens havia enviat la informació. Ha estat un mal entès de la línia editorial de  la revista ja que l’editor de torn pensava que era una informació enviada des de l’ajuntament (i no era així) i com que na Marina sol ser-ne una de les portaveus n’ha posat el nom. Des d’aquí les nostres disculpes si li hem ocasionat alguna molèstia.

Gràcies per la comprensió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.