Fotos i darreres notícies de les Festes de sa Coma 2019

Del 14 al 21 de juliol es van celebrar les tradicionals Festes de sa Coma 2019, que s’han convertit amb el pas del temps amb les «Festes del Turista de sa Coma», donat els nombrosos turistes que assistiren a tots els actes juntament amb els comaris, comarines, i visitants de d’altres pobles dels voltants. Petits i grans es divertiren amb els tallers familiars de «Peixos, parc lúdic de la Mediterrània», i altres activitats. Fa uns dies publicaren fotos i notícies dels primers dies de les festes.
El dijous a les vuit en punt de l’horabaixa els gegants Jaume Belluguins, Angelina Trebolina, i mossèn Salvador Galmés, acompanyats per la Xerabanda desfilaren per la Nit Multicultural i feren un ball a la plaça. Abans de la sortida varem poder fer la foto oficial amb les autoritats, enguany acompanyaren al batle Mateu Puigrós, i al Delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, tots els regidors del nou equip de govern de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.
Seguidament la Banda de Música de Sant Llorenç amb el seu director Pere Siquier, varen fer un cercaviles per la Fira, donat el nombrós públic present era impossible tocar desfilant i cada vint i cinc metres s’anaven aturant i tocant animats pasdobles que el nombrós públic present va agrair.
A les nou en punt començava la demostració de ball flamenc a càrrec de l’escola de dansa Satu Jiménez. Recordà que al Campionat d’Europa de «Vive tu sueño», celebrat els dies 12, i 13 de juliol a Roma, les alumnes de na Satu, el grup cadet nivell avançat es van proclamar Campiones d’Europa, i el grup infantil nivell intermedi va aconseguir el segon premi.
Acabada la demostració de flamenc, arribà la tradicional demostració de ball de bot a càrrec de l’escola de ball «Va de jota», per a continuació ballada popular de ball de bot amb el grup Nirabé.
La segona Nit Multicultural del divendres, enguany no va ser tant concorreguda com altres anys. Si bé els cercaviles amb fades màgiques, i els Kinfumfa Dimonis acompanyats per la batucada Kintrofa, varen esser espectaculars i seguits en tot el seu recorregut pels nins i joves de sa Coma a més de nombrosos turistes filmant i fent fotos com a record de les seves vacances.
La festa infantil de l’escuma del dissabte va divertir als més joves. Pel que fa a la neteja de la platja de sa Coma hi participa molt poca gent. El dissabte a l’església de Santa Maria de sa Coma es va celebrar el concert d’havaneres de les corals Gent Gran Punta de n’Amer, i Coral Gabellina.
Enguany a la berbena i revetla del dissabte havia menys gent que altres anys, l’actuació més destacada va ser la de Ricky Merino (OT), amb ell va actuar na Virginia Bordal de sa Coma. Tancà els concerts del dissabte el grup Sustrandos, un dels components és també de sa Coma, Pau Vallbona.
L’Assistència a l’Espectacle de Dansa «4Ever, Soul The Music in my Live» de l’escola Free Soul Dance Center de Porto Cristo, va ser multitudinària. Recordar que enguany al concurs internacional «Vive tu Sueño» celebrat a Roma el grup de competició de l’acadèmia «Savage Soul» quedaren campiones d’Europa; a més altres grups presentats aconseguiren dos primers premis, i un tercer. Després de la demostració de totes les alumnes es va retre un homenatge als equips de competició projectant la seva actuació a Roma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.