Nou sistema de recollida de restes vegetals i de jardineria a sa Coma

Actualment la zona residencial de sa Coma disposava d’un servei de recollida de restes vegetals i jardineria mitjançant contenidors ubicats a la via pública.
Aquest sistema de recollida presenta un elevat percentatge d’impropis mesclat en les restes vegetals i jardineria que impossibilitat el seu posterior reciclatge.

 
Per aquest motiu, i amb l’objectiu de millorar la gestió dels residus s’incorporarà un sistema de recollida porta a porta domiciliaria específic per la fracció de restes vegetals i jardineria. Per facilitar la correcta gestió d’aquests residus es cediran de manera gratuïta uns contenidors per disposar les restes vegetals i de jardineria que es recolliran segons un calendari establert.
 
Aquest canvi de sistema s’ha iniciat l’1 d’agost de 2019 i comportarà una millora de la imatge dels carrers, i una reducció de les molèsties ocasionades per la ubicació dels contenidors actuals (renous, manca aparcaments, etc.)
 
Durant el mes de juliol una educadora ambiental ha visitat els domicilis per explicar el nou sistema, així mateix s’ha lliurat un cubell per a dipositar-hi les restes vegetals i de jardineria.
 
El dia indicat s’ha de treure el contenidor amb les restes vegetals i de jardineria. No s’hi podran posar bosses de plàstic, ni restes de palmàcies.
 
Durant el propers dies es retiraran la totalitat dels contenidors de la via púbica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.