Ve de 50 cm.?

Certament aquestes persones que prenen les decisions a Recursos Hídrics, em tenen desconcertat.
Ho comentaven uns pagesos. Perquè han fet el ponts uns 50 cm més estrets que les parets del camí?. Volen que sols hi pugui passar un vehicle?, estalviar una mica de ciment?. Segurament hi ha una explicació lògica, però…qui podria explicar-ho?

Un pensament a “Ve de 50 cm.?

  1. Per xupar mes dobers.. q es lo q han fet, molt de.rachdar x sa torrentada i no sa.invertir en coses.importants nomes sa tieat es dobers en asfalto i fer parets de pedra inecesarias.. mentres tsnt es torrent encara fora fer net com.toca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.