Què en trobau? Problemàtica amb les hamaques a la costa llorencina

Fa unes 3 setmanes una publicació de Facebook que feia referència a la costa llorencina es va fer relativament viral. El perfil “Mallorquí” que compta amb nombrosos seguidors, es queixava de la situació viscuda a la platja de Cala Millor amb un usuari del servei d’hamaques que fins i tot li va arribar a dir que s’havia de situar més enllà de la zona reservada a les hamaques, que  a la zona d’hamaques ni tan sols es podia posar davant la mar, ja que si ell volia hi podia col·locar l’hamaca que havia pagat.

No passaven gaire dies de la feta quan el diari Última Hora es va fer ressó de la sobreocupació de l’altra platja del municipi llorencí, la de sa Coma. Les queixes eren degudes a que les hamaques incomplien la normativa vigent, tant pel que fa als metres ocupats, com pel que fa a la distància de les hamaques envers l’aigua de la mar.

Què en trobau?

9 pensaments a “Què en trobau? Problemàtica amb les hamaques a la costa llorencina

 1. Lo que es increíble es que TOTS els llorencins i llorencines paguen fems , Netetja , seguretat , llum , serveis , etc …i ni els ” xiringos ” ni ses ” hamaques ” , ” velomars ” etc …etc . surtin a concurs public desde fa moltissims d,anys ençà …es una auténtica VERGONYA …sa llàstima es que tenguem altres casos Ben iguals ( piscina municipal , Bar des Futbol i una llarga llista ) ….Meam si en Pep Gall te els coions suficients i posa ordre a TOT això i mes coses que tan sols pasa a aquest municipi .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Estic totalment d’acord amb el que dius, lo unic que sa platja de sa coma es de costes, i per lo que entenc, tot lo relatiu a sa platja i es passeig (incluit xiringitos i hamacas) es competencia seva. Sa de cala millor si que ho gestiona s’ajuntament.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Aquest any es una vergonya con ho han posat sense deixar espai pels qui no volem hamaca ni parasols. Fa ganes passar de nit amb una motoserra i pegar-li foc a aquest disbarat.

  El que han de fer els de la ajuntament es una volteta per la platja, que sembla propietat de la concessionaria. I si no s han posat com toca fer que les treguin i una bona multa, aixi l any que be ho faran be a la primera.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Es problema Leni es que en aquest cas …es propietat de sa ” concessionaria ” …te concesió desde fa 40 anys ( Es s,única en Totes ses Illes Balears que no surt a concurs public any rera any / sa de Cala Millor si que surt ) …curiós que estigui justament al terme de Sant Llorenç , concretament a sa Coma . Investigau una mica de qui es sa concessió …igual vos ” sorpren ” .

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • Lo de la concessio fa molta pudor i suposo que pel mateix motiu ni tan sols fan una ullada a veure si compleixen normativa en la col.locacio de tota la parafernalia aquesta.

    I nosaltres mentrestant a pagar impostos i permetent que ens treguin de la platja.

    Ara que jo ho tinc clar. Em poso davant els parasols i pobres d ells que em diguin res, que m hauran de fer treure per la policia.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Per lo que se, com he respost a un comentari just adalt, sa coma es competencia de costes (o d’algu que no es s’ajuntament), en canvi cala millor si. Per això a uns fan concurs i altres no i son serveis i empreses diferets els que ho presten.

     De totes formes, es pics que he anat a sa platja (horobaixa) he fet servir hamaques i no m’han fet pagar res, supos que per ser mes tard de les 6 o perque som veí d’aquí i ho tenen mes en compte, no me molesta que hi siguin, lo que si que coincidesc es que se deixa molt poc espai pels que volen la platja sense serveis.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Vergonyós, no vaig a Sa Coma per aquest motiu…. ja fa molts d’anys ja vaig tenir uns queiquenes amb un treballador de les gandules, i no n’hi havia tantes com ara…..
  Per favor, demanar una solució a aquest problema a l’ajuntament, i, si la concesionària no és capaç de respectar el dret dels que no empram els seus serveis, fora, i que en possin una que si els respecti…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Estaria bé que molta gent que es trobi ofesa per aquesta situació, faci una trobada un parell de vegades per anar a pegar un capfico, i reivindicar el seu lloc a la platja lliure de tants de xismes… com varen fer els eivissencs l’any passat….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. Crec que és un debat també oberts a altres indrets. De banda els límits pactats en cada cas, si no ho vaig entendre malament uns serveis jurídics determinaren que la platja es de tots, és a dir no es pot confondre “concessió” amb “propietat privada temporal d’ús exclusiu”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.