Què en trobau? Embós a Manacor

Si algun dia d’aquest al matí (de devers les 11 fins a les dues) heu intentat atravessar Manacor (per dins) haureu vist dia sí, dia també un embós que fa fredat. La coa ocupa a pics quasi tota l’avinguda (des de la Guàrdia Civil fins a la rotonda del polígon). No sé si hi ha alguna solució (penseu que ja se va fer una variant fa uns anys per desviar la cotxada de dins Manacor), o tot és cosa de la famosa saturació estiuenca, però que Manacor està col·lapsat és ben evident. I no crec que els negocis del fons hi estiguin molt contents (Hiper, Socias & Rosselló, Opel…)ja que jo mateix fa dos pics que vull anar a l’Hiper Manacor i me’n faig sa punyeta en veure la coa per acabar comprant al Lidl.

Veis alguna solució?

6 pensaments a “Què en trobau? Embós a Manacor

 1. Em consta que empresaris del polígon es van oferir a pagar una entrada directa des de la variant a l’autovia (evitant així la rotonda) i les ‘autoritats’ els digueren que no calia…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. si per reduïr la circulació a un tram a Cala Millor es và col.locar una direcció prohibida a un sentit, (perque el tour operador així ho demanva, -a un carrer que no es ni a prop el més transitat- ) per redüir a la meitat la circulació a Manacor, que un dia circulin els cotxos amb maticula par i els altres les impars

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Part de la solucio ja esta projectada, i es que faran un aces directe a la MA1-15 des de la variant que ve de San Llorenç

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Atès que, segons diuen, afegir carreteres a la llarga suposa més increment de cotxes, et proposo, Pau, algunes mesures alternatives: aixecar-se més dematí, anar-hi l’horabaixa del tot, cercar altres botigues més properes…

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Ja ja aixi ho he fet però no solucionam el problema en si, just l,evitam. I els negocis d,allà no sé si estaran mokt d,acord amb la teva darrera resposta ji ji ji

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.