Cloenda de les Escoletes d’Estiu del terme de Son Servera

Comunicat Ajuntament de Son Servera
Més de 300 nins i nines de Son Servera han participat aquestes vacances en el servei municipal d’Escola d’Estiu
Aquest divendres, després d’una gran festa de cloenda, les diferents escoles d’estiu municipals han posat el punt final a una altra temporada amb una participació en creixement
Les escoles d’estiu de Son Servera i de Cala Millor, i també l’Estiu en Viu, que s’ha duit a terme només el mes de juliol, tanquen aquest any les portes després de dos mesos d’intensa activitat.
Les activitats, organitzades des dels Serveis Educatius Municipals, s’han realitzat durant els dos mesos d’estiu amb la intenció que els participants poguessin aprofitar el període estival i també amb la idea de facilitar la conciliació laboral, familiar i personal de totes les famílies del municipi.
Durant els dos mesos, els petits han pogut gaudir de nombroses activitats com ara sortides a la platja de Cala Millor, passeig amb tren, una excursió a un parc aquàtic, han realitzat treballs manuals, jocs d’aigua, activitats psicomotrius, sessions de cinema, visites a la biblioteca, al parc, al mercat de Son Servera, o també han visitat i s’han convertit en espectadors de les obres de l’escola d’estiu de teatre.
Enguany, els Serveis Educatius Municipals han fet tres propostes adaptades a les necessitats de cada grup depenent de la franja d’edat; així, a part dels dos grups de l’escola d’estiu; també s’ha muntat el servei d’Estiu en Viu amb activitats adreçades a joves de més de 12 anys, que s’ha desenvolupat durant el mes de juliol.
Les activitats s’han duit a terme tant a Son Servera com a Cala Millor, amb la finalitat d’afavorir que tothom que vulgui o necessiti el servei pugui accedir-hi fàcilment i ho tengui el més accessible possible.
Amb tot, l’èxit d’aquest servei és en gran part dels monitors i monitores, que s’impliquen any rere any amb el projecte, hi participen activament i garanteixen la seguretat dels alumnes tot aportant d’aquesta manera la confiança necessària als pares i a les mares que any rere any segueixen confiant amb el servei.
«Els monitors i les monitores, directors i directores de les diferents escoles d’estiu municipals són la clau de l’èxit d’aquestes. Des de l’Ajuntament no podem més que agrair i reconèixer la bona feina que han fet durant tot l’estiu», ha conclòs la regidora d’Educació, Dori Moreno, que no es va voler perdre la gran festa de cloenda.

Foto Escoleta Cala Millor.
Foto Escoleta Son Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.