Mal ús del pipi-can

Marta Cabrera Bauzà ens ha enviat aquesta denúncia del mal ús del pipi-can  (la zona d’esbarjo de cans):

“Al pipi-can (la zona d’esbarjo de cans) sempre hi ha un grupet de joves que fan porros… que tenen tot això ple de llosques de xigarros i porros i fems, a part de fer mal bé les reixes, ja que per ells és més còmode rompre la reixa per entrar per allà per així no haver d’anar caminant fins la porta. També falten trossos de fusta als bancs i estan romputs i es mouen. Aquests al·lots són molt bons de trobar… bastaria que la policia local fes la seva feina i que passessin per aquí a denunciar-los o fer-los algun sermó. El mateix passa amb els bancs de l’estació, que estan ple de fems, me pareix vergonyós”.

Adjunto algunes fotos:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.