Celebrada la XL edició de les Festes del Turista de Cala Millor

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç encarregat d’organitzar les Festes del Turista de Cala Millor, un any més, ha presentat una setmana de festes plena d’actes a tota la zona turística dels dos ajuntaments des de la Costa del Pins fins a s’Illot. Aquest esdeveniment tant consolidat a la zona ha presentat una àmplia oferta pels turistes i no turistes, que any rere any, acudeixen als nombrosos actes organitzats.
Espectacles, desfilades, jornades de portes obertes a Pula Golf, esports a la platja. No han faltat un any més, les desfilades , correfocs, i les especials i clàssiques actuacions de Sa Revetla, i les bandes de música de Son Servera y Sant Llorenç, que enguany per primera vegada oferiren un especial concert conjuntament les dues bandes al moll de Cala Bona. La primera part del concert va ser dirigit per Joan Antoni Ballester, director de la Banda de Música de Son Servera, i la segona a càrrec del director de la banda llorencina Pere Siquier, el concert va ser un èxit al qual assistiren més de 350 persones. Acabat el concert la batlessa de Son Servera, Natàlia Troya, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç, Dolors Sánchez, felicitaren als directors i músics pel concert conjunt. Seria interessant repetir col·laboració conjunta de les dues bandes a properes edicions.
Com a novetat es va celebrar el I Encontre de “Gegants” de Cala Millor, amb la participació de les colles de Llucmajor, Santa Margalida, Inca, Alcúdia, Consell, i els amfitrions els gegants llorencins que desfilaren pels carrers de Cala Millor fins arribar al Parc de la Mar.
Menció especial per a la consolidada TURISTAPA del dissabte dia 28, i per l’espectacular show de Hipotels Animación, “FUSIÓN!!! El sueño continúa”. També el dissabte hi va haver l’actuació de la colla Castellera Al·lots de Llevant.
El tradicional castell de focs artificials posà punt i final a unes participatives Festes del Turista de Cala Millor 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.