Presentat el Videoclip titulat “Dues Mars” de Gabriel Fiol a l’Espai Xocolat

El passat divendres dia 27 de setembre, va ser la presentació del Videoclip de Gabriel Fiol a l’Espai Xocolat. Gabriel presentà el seu primer videoclip creat per el reconegut cineasta finalista als Goya, Joan Bover, el qual ja va realitzà amb anterioritat el videoclip de Voicello.
Gabriel deposità tota la confiança amb en Joan Bover, el qual ell mateix decidí per voluntat de l’autor el tema inspirador per la seva creció, el tema ‘Dues Mars’ inspirat amb l’hermosa illa de Formentera. Joan creà també una història un tant surrealista a la qual Gabriel es va veure obligat a involucrar al rodatge a molta gent, desde família, amics, i altres actors que van participar en aquest videoclip. Tots els participants del videoclip ho van fer de pel·lícula, tan sols cal veure com ha quedat el videoclip ja penjat a les xarxes socials titulat com a ‘Dues Mars’. https://m.youtube.com/watch?v=FnW4vlLp6-M
Abans de presentar el videoclip, Gabriel va fer una petita presentació del seu segon disc, interpretà uns 40 minuts del seu repertori en directe a l’Espai Xocolat i després mostrà en primícia l’esperat videoclip. L’espai Xocolat va estar ple a rebossar de gent que gaudí de participà al videoclip, i que col.laborà al crowdfouding, a més d’altres assistents que es sentíren atrets per l’originalitat de l’event…
El divendres 4 d’octubre, Cello Works 2 actuarà al showcase de FiraB! Al Museu de Mallorca a les 18’45h , una fira dedicada a promotors de les illes i de fora, per tal de promocionar el seu projecte. Gabriel ja fou seleccionat l’any 2017 obtinguent varis concerts a Burdeus i a les illes veines.
Els dies 17 i 19 d’octubre, presentarà el seu projecte juntament amb el de Voicello i el violoncel·lista rús Georgy Gusev a California, concerts a Los Angeles i a San Diego patrocinats per Gosh Project, l’Institut d’Estudis Baleàrics, l’Ajuntament de Santa Maria del Camí i Nits de Tolleric. Un concert multiple anomenat ‘Colors of Spain’ on actuaràn: Carme Garí, Gabriel Fiol, Georgy Gusev, Ignacio Arimany i Michael Snodgrass.
I tornant de USA, nova gira a les Illes Balears i a la Península, on Gabriel farà la presentació oficial del seu nou disc ‘Cello Works 2’ al Teatre Principal de Palma dia 5 de novembre, a les 20h, les entrades ja estan a la venda a la web del Teatre Principal. Serà un concert molt especial en el qual col·laborarà el bateria Miquel Marquès, a més hi haurà altres sorpreses és una cita a tenir en compta.
Tot plegat, un principi de projecte amb molt de moviment i aconteixements importants dignes d’un treball molt mediterràni i nostrat ja que Gabriel ha enfocat aquest projecte com un homenatge a les nostres illes, un recull de dotze composicions pròpies classificades en quatre capítols, tres temes inspirats en cada illa. Amb l’objectiu principal de mostrar la faceta més mediterrànea del violoncel a través de la inspiració més sincera d’allà on venim del que som.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.