Visita Institucional de la Presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera al terme municipal de Son Servera i reunió amb el Consorci de Turisme

Dilluns 07 d’octubre la Presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera realitzarà una visita institucional al terme municipal de Son Servera.

Es té previst:

– primer, a les 09:30h, se celebrarà una reunió d’aquesta amb els membres de l’equip de Govern Municipal a l’Ajuntament.

– tot seguit, a les 11:00h realitzar una visita d’obres als carrers Pere Antoni Servera i avinguda del Tren per a comprovar la situació de les obres d’embelliment que es duen a terme. A la visita hi assistiran per part de l’Ajuntament, la batlessa, la Sra. Natalia Troya i el regidor de Vies i Obres, el Sr. Sergio Valbuena i per part del Consell, la presidenta, la Sra. Catalina Cladera i el conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, El Sr. Jaume Alzamora.

– finalment; a les 12:15h se celebrarà una reunió a l’auditori sa Màniga amb el Consorci d Tursime i hotelers de la Bahia de Cala Millor per a conèixer de primera mà la situació actual d’aquests. A aquesta hi assistirà la batlessa i la Presidenta del Consorci i regidora de Turisme, la Sra. Margalida Vives així com altres representants de Sant Llorenç des Cardassar i els principals representants i empresaris de l’hostaleria de la zona.

ACTE: Visita institucional de la Presidenta del Consell de Mallorca al terme municipal de Son Servera
DATA : dilluns 07 d’octubre

Comunicat Ajuntament de Son Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.