Visita Institucional de la Presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera al terme municipal de Son Servera i reunió amb el Consorci de Turisme

Dilluns 07 d’octubre la Presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera realitzarà una visita institucional al terme municipal de Son Servera.

Es té previst:

– primer, a les 09:30h, se celebrarà una reunió d’aquesta amb els membres de l’equip de Govern Municipal a l’Ajuntament.

– tot seguit, a les 11:00h realitzar una visita d’obres als carrers Pere Antoni Servera i avinguda del Tren per a comprovar la situació de les obres d’embelliment que es duen a terme. A la visita hi assistiran per part de l’Ajuntament, la batlessa, la Sra. Natalia Troya i el regidor de Vies i Obres, el Sr. Sergio Valbuena i per part del Consell, la presidenta, la Sra. Catalina Cladera i el conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, El Sr. Jaume Alzamora.

– finalment; a les 12:15h se celebrarà una reunió a l’auditori sa Màniga amb el Consorci d Tursime i hotelers de la Bahia de Cala Millor per a conèixer de primera mà la situació actual d’aquests. A aquesta hi assistirà la batlessa i la Presidenta del Consorci i regidora de Turisme, la Sra. Margalida Vives així com altres representants de Sant Llorenç des Cardassar i els principals representants i empresaris de l’hostaleria de la zona.

ACTE: Visita institucional de la Presidenta del Consell de Mallorca al terme municipal de Son Servera
DATA : dilluns 07 d’octubre

Comunicat Ajuntament de Son Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.