Especial “Un any de la torrentada”

Com que ja fa un any de la torrentada i s’esperen molts actes commemoratius (promoguts per l’ajuntament i altres entitats) i especials a la premsa (diaris, ràdio, televisió…), des de Card.cat intentarem canalitzar-ho tot des d’aquest article que estarà destacat tota la setmana. Cada dia l’anirem actualitzant, incorporant-hi tot acte o programa que faci referència a la torrentada.

ACTES

  • Concert Concert en homenatge al municipi de Sant Llorenç des Cardassar, a càrrec de la Unitat Militar de Música, juntament amb la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar. 12 octubre a les 19.45 hores.
    L’acte es realitzarà a la Plaça de l’Ajuntament.
    En cas de mal temps el concert es realitzarà dins l’Espai 36.
  • Presentació del llibre de la torrentada, divendres 11 d’octubre a l’Espai 36.
  • Memorial en record de les víctimes de la torrentada, dimecres, a les 19.30 hores a la plaça de l’Ajuntament. Després missa en honor a les víctimes de la torrentada. A Son Carrió a les 19:00 i a Sant Llorenç a les 20:15.

PREMSA

Un pensament a “Especial “Un any de la torrentada”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.