Els Al·lots de Llevant van viatjar a Lleida

Els dies 19 i 20 d’octubre, els Al·lots de Llevant varen viatjar fins a terres lleidatanes per completar l’intercanvi iniciat l’any passat amb els Castellers de Lleida. Degut a les manifestacions del passat cap de setmana a Catalunya, els castellers que viatjaren en vaixell no tingueren problemes, els que viatjaren amb avió necessitaren més temps del normal per arribar de l’aeroport a Lleida degut a les manifestació que trobaren tot i que era bastant tranquil·la, però després de la manifestació sí que hi va haver incidentes: renou, algun petit foc, i algun vidre romput.
A Lleida, s’hi desplaçaren un centenar de castellers i, a més de fer castells, també varen tenir l’oportunitat de visitar alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat i de conèixer-ne un poc alguns dels fets històrics més rellevants.
L’actuació va tenir lloc dissabte horabaixa i els Al·lots varen tornar a completar tres castells de set pisos: el tres de set, el tres de set amb agulla (el primer d’enguany) i el quatre de set. També feren el pilar de cinc i diversos pilars de quatre. A part de la colla amfitriona, a plaça també hi havia els Castellers de Terrassa, colla que actualment dirigeix el manacorí Josep Francesc Cortès.
L’endemà varen participar en una visita guiada per la ciutat i varen conèixer edificis tan significatius com la Seu Nova, la Paeria (l’Ajuntament de Lleida) o la Seu Vella, el més estimat pels lleidatans. A més, assistiren a una recepció oficial de que els va fer l’Ajuntament de Lleida.
Aquest proper dissabte, dia 26, els Al·lots de Llevant acabaran la seva temporada d’actuacions a Palma, amb aquesta darrera actuació completaran un total de 22 actuacions i una brillant temporada que passarà a l’història de la colla castellera Al·lots de Llevant.
La més cordial felicitació al president, junta directiva i a tots els components de la colla per la gran temporada, i moltes gràcies a Sebastià Grimalt, per la informació tècnica que ens ha facilitat al llarg de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.