Serenates de la Banda de Música Local de Son Servera

El passat diumenge dia 20 d’octubre, la Banda de Música Local de Son Servera va celebrar la festivitat de “Ses Verges” fent un recorregut pels carrers del poble per cantar Serenates a les nines i jovenetes que prèviament els seus pares i pretendents havien sol·licitat per a elles.
Als sons del clàssic Clavelitos i altres cançons entregaven un clavell a les jovenetes en nom dels seus enamorats.
Les fadrines de l’Associació de la Tercera Edat de Son Servera, també van tenir la seva serenata i clavell, l’associació va obsequiar a la banda amb un gran berenar a base de bunyols, orellanes, galetes, pizzes, i un bon vinet, que van agrair els músics després d’un recorregut de dues hores i mitja pels carrers del poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.