“Recital de Música Española para violín y piano” a Ciudad Real i Sevilla a càrrec del pianista Andreu Riera i el violinista José M. Álvarez

Els músics i professors, Andreu Riera i José M. Álvarez, triumfaren el passat cap de setmana a Sevilla i Ciudad Real, amb els concerts “Recital de Música Española para violín y piano”, els concerts varen ser subvencionats per l’Istitut d’Estudics Balearics”. El primer concert es va celebrar el diumenge dia 20, a Sevilla a la seu de “La Casa de los Pianistas”, i el segon el dilluns dia 21 dins el cicle de concerts de l’Ajuntament de Ciudad Real “Lunes musicales Octubre 2019” amb el següent programa: Sonata nº 1 Op. 51, de Turina; 1er Quadern de Sonets, de Toldrà; Introducció i Tarantella Op. 43, de Sarasate; Somieig, de Mercè Pons; Sol ixent: Preludi capriccioso, d’Antoni Martorell; Cant i dansa andalusa, Havanera, Dansa argentina i 2ª Guajira, de Manuel Quiroga. Tenin en compte l’època en que van sorgir algunes de les obres programades pel concert, van predominar aires populars i folklòrics relacionats amb el sud, encara que també hi van ser present una obra de la compositora palmesana Mercè Pons, i del Pare Martorell.
El violinista gallec José Manuel Álvarez Losada i el pianista mallorquí Andreu Riera són companys i professors del Conservatori de les Illes Balears, es coneixen bé, per això Riera al piano, i Losada al violí, es van emprar a fons treballant la subtilesa, i la delicadesa de les obres amb decisió i afany, i es guanyaren al públic present als concerts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.