L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar segueix apostant per les polítiques actives d’ocupació impulsades pel SOIB

El batle, Mateu Puigròs, i el Departament de Benestar Social, han presentat la continuïtat dels programes socials que aposten per a les polítiques actives d’ocupació.

La programació de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i del SOIB consisteix en prioritzar els col·lectius amb més dificultats d’accés al mercat de treball, com per exemple les dones, les persones joves, les majors de 45 anys i les que es troben en situació d’atur de llarga durada

En aquest sentit, quatre professionals han estat contractats per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar a través del programa SOIB-Visibles, dirigit a persones de més de 30 anys i en situació d’atur de més de 12 mesos. El programa, «Suport en tasques diverses a la brigada municipal», ha permès contractar aquests professionals durant sis mesos per dur a terme tasques de manteniment de les instal·lacions i equipaments municipals i per proporcionar suport a l’equip de manteniment de l’Ajuntament.

A més, les polítiques d’ocupació de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar incideixen especialment en l’aplicació de les iniciatives de desenvolupament local, com per exemple les incloses en els projectes de Joves Qualificats, de Soib Dona i de Dinamització del comerç local.

D’aquesta manera, l’Ajuntament dona resposta i suport a les necessitats pròpies existents als diferents nuclis de població del municipi, que tenen realitats econòmiques, socials i laborals diverses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.