Campionat de Balears de tennis platja

Gabriel Mascaró Bleda ens ha tramès la següent informació:

El cap de semana del 2-3 de novembre es va disputar el campionat de Balears de tennis platja a la platja de Cala Millor, amb nombrosa participación de jugadors del nostre municipi, en total de 14 parelles masculines (de les quals 3 eren del municipi de Manacor),  4 femenines i 2 infantils participaren al campionat fr Balears disputat a la platja de Cala Millor enfront del Café del Sol.

Aquest event juntà els millor jugadors/es de les 4 illes en un dissabte estiuenc, on despertaren l’admiració de turistes i vianats de la zona. Cal destacar la implicació del Consorci de Turisme de la zona, així com l’ajuntament de Sant Llorenç, la concessió de la platja i el Café de Sol. A nivel esportiu, cal destacar la 13ª victòria al campionat de Balears d’Alex Mompó amb la seva parella de Menorca A Catchot. Pel que fa als esportistes de Manacor Dani J. Ramon arribaren a una meritòria semi-final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.