Persisteix el “San Lorenzo” en els autobusos del tib.

Passat més d’un any d’ençà del primer reclam haure de donar la raó a aquells company i amics que assenyalaren que amb Aumasa, ara es diu BUSred, no aclariria res.
Encara hi ha autocars que mantenen el “San Lorenzo” en els seus indicadors lluminosos. Aparentment varen aplicar el conegut “fer com si”, una rentada de cara per sortir del pas i ja està.

Davant la insistència, es repeteix la jugada: Comunicació al tib, el Consorci de transports deriva la queixa a BUSred i l’empresa contesta, ara, que “resulta totalmente impossible realizar este cambio”.Es pot entendre la postura de l’empresa. El simple fet de mantenir “San Lorenzo” mostra la seva sensibilitat. A més canviar els indicadors podria representar molèsties i potser despeses no previstes.
Més difícil resulta entendre el posicionament del Consorci de Transports que en comptes d’implicar-se en el tema es limiten a passar el reclam a l’empresa.
Per tot això, s’ha fet arribar al tib la consideració d’inacceptable de la resposta. Si alguna persona es va errar a l’hora de definir els indicadors, la ciutadania no en te cap culpa.

El reclam demanant la seva intervenció per posar fi al desgavell, aquesta vegada i de moment, s’ha fet extensiu, mitjançant formals instàncies, a l’Ajuntament, a la Direcció Insular de Política Lingüística del Consell i al Director General de Mobilitat i Transport Terrestre del Govern.

Restarem a l’espera de respostes

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.