L’Ajuntament treu a informació pública el projecte del carril bici i vial cívic del camí de Son Moro de Cala Millor

El projecte del carril bici i vial cívic, que forma part d’una reivindicació antiga i que ja va ser contemplat dins el Pla de Mobilitat de la zona costanera, també inlcou la part de les parcel·les rústiques que són objecte d’expropiació (el qual podeu consultar a l’oficina de la Delegació de Sa Coma en l’horari habitual d’atenció al ciutadà: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00 h).

Aquesta intervenció contemplarà l’implementació física d’un carril bici i un nou vial cívic de 1.600 metres que connectarà la Via Verda Manacor – Artà amb la platja i el carril bici de la zona marítima de Cala Millor. Es basarà en un passeig mixt entre vianants i bicicletes amb un sistema d’enllumenat públic integrat que proporcionarà una major seguretat i visibilitat a tota la via. A més, es consolidarà una alineació d’arbrat per aconseguir una major integració amb la salut ambiental del municipi.

El pressupost d’aquest projecte serà de 1.499.610,56 € i permetrà assolir els objectius per millorar la infraestructura pública i modernitzar la mobilitat de la zona costanera, així com també una millora en l’accessibilitat a les vies públiques que aportarà una continuïtat a un sistema municipal cada dia més sostenible.

Per a més informació, podeu consultar i descarregar-vos el document PDF associat i el document XML de l’anunci al Tauler d’edictes electrònic de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.