Ens ajudes a conèixer la realitat social del nostre municipi?

El Departament de Benestar Social, conjuntament amb la Universitat de les Illes Balears, ha posat en marxa un estudi per a conèixer la realitat social del municipi de Sant Llorenç des Cardassar, a través d’una sèrie d’enquestes realitzades a l’alumnat i al professorat, a les famílies i a les entitats.

Però ara és el teu moment! Ajuda’ns a finalitzar aquest estudi a través de la següent enquesta, on simplement hauràs de contestar 8 senzilles preguntes. Tens fins el dimarts, 31 de desembre per a poder realitzar-la.

Per a nosaltres és molt important rebre la teva col·laboració i així conèixer veritablement quina és la realitat social del municipi per poder establir vies de treball i millorar tot el que estigui en les nostres mans.

Moltíssimes gràcies per la teva ajuda!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.