Recollida solidària de juguetes

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar inicia una campanya de recollida de juguetes en col·laboració a la Fundació Deixalles per tal que aquelles juguetes que ja no fem servir o estan en desús tinguin una segona vida.

La Fundació deixalles disposa d’un taller de reparació de juguetes que ajuda a que persones amb dificultats per accedir a un lloc de feina, puguin disposar d’una oportunitat laboral a partir de dotar d’una segona vida a totes les juguetes que ja no utilizam.

Seguint amb els valors de “ningú sense jugueta, reutilització i consum responsable”, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar disposarà d’un espai de recollida de juguetes a l’Espai 36, on tothom, petits i grans, les podreu dur.

La recollida es farà a partir de dijous, 12 de desembre, fins diumenge, 15 de desembre, de 10 a 14 h i de 16 a 21 h.

Vos hi esperam a tots i a totes. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.