Els afectats per la torrentada que hagueren de passar algun dia fora de ca seva poden reclamar l’IBI de 2018

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha començat la devolució de l’Impost de Béns i Immobles dels afectats per la torrentada del 09 d’octubre de 2018 que hagueren de passar algun dia fora de ca seva.

Aquesta decisió respon al Reial Decret-Llei 2/2019, de 25 de gener, pel qual s’adoptaren mesures urgents per pal·liar els mals causats per temporals i altres situacions catastròfiques, on també s’adoptaren una sèrie de beneficis fiscals per a persones i immobles afectats i a la decisió del Consell de ministres de 19 d’octubre i 2 de novembre de 2018 de declarar zona catastròfica el municipi a conseqüència de les fortes pluges i el desbordament del torrent i pel que s’espera, que des de Madrid es faci un abonament a l’Ajuntament per aquesta finalitat.

Per tot això, i després d’aprovar uns criteris d’exempció al març d’aquest any, la Junta de Govern ja ha retornat aproximadament 60.000 euros als afectats i espera encara poder fer més devolucions.

 Per  tots aquells que encara no hagin sol·licitat la devolució i compleixin amb els requisits, encara ho poden fer a través d’una instància a l’Ajuntament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.