Concert de Sebastià Gris i Toni Llull a S’Agrícola de Manacor

Diumenge passat, 29 de desembre, a les 7 de l’horabaixa i dins el calendari d’actes de Nadal 2019 programat per s’Agrícola, va tenir lloc un entranyable concert de jazz de dos joves músics manacorins residents a Barcelona: Sebastià Gris, guitarra, i Toni Llull, bateria.
Amb una total falta de protocol institucional, una notable simpatia i una elevada dosi d’improvisació (un element imprescindible del jazz), Sebastià Gris i Toni Llull ens presentaren un mostrari de peces com posades per Sebastià i arreglades per ambdós que se movien entre el jazz i l’electrònica. Amb títols tan curiosos com “Caudillo que te pillo”, els dos músics manacorins alternaren temes que qualificaren de “divertits” amb altres de factura més tècnica i seriosa, tots ells amb un element comú: la complexitat harmònica i el bon gust musical.
Sebastià i Toni tenen tota la sòlida formació musical que els ha oferit l’Escola de música del Liceu i, malgrat la seva joventut, estan ja en disposició d’experimentar noves fórmules més arriscades. De fet, el format que presentaren diumenge, guitarra i bateria, no és gens usual.
En tot cas una vetlada molt agradable i musicalment instructiva que el nombrosíssim públic que omplia la Sala d’actes de s’Agrícola va celebrar amb forts aplaudiments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.