Cap d’any malaltís

Bono, bono. Començam aquest any 2020 fent un resum de les diverses curses de Sant Silvestre que hi ha hagut arreu de l’illa i fent esment de gent que potser encara no està malalta de turmell, però que en comença a patir els primers símptomes 😁.

La més matinera de les curses de Sant Silvestre de Mallorca fou la que es portà a terme a Ciutat i a on els malalts comptaren amb dos participants: en Xavier Martínez que participava a la cursa en el recorregut de 5 km i l’acabà amb un temps de 00:20:40 i un ritme de 04m 08s / km (13è classificat a la general i 2n a la seva categoria) i en Ricardo Pascual Ferrer que participà a la distància de 10 km i l’acabà amb un temps de 00:42:53 i un ritme de 04m 17s / km (34è classificat a la general i 17è de la seva categoria). Desconeixem si hi participà d’altre Malalt ja que aquesta molts de corredors compareixen a aquesta cursa com a independents.

La Sant Silvestre que congregà a més corredors del club va ser la de Son Carrió, cursa però de la que no podem oferir-ne resultats ja que no és cursa oficial ni cronometrada, però sí que podeu veure’n aquesta foto conjunta que es va penjar al perfil d’instagram del club i a la que també hi veureu una imatge d’en Xavier a la Sant Silvestre de Ciutat i una foto de diversos corredors del club que arribaren fins a Sa Calobra en Bicileta.

La jornada de Sant Silvestre continuà a Inca a on hi participava en Guillem Soler Sancho que acabà aquesta cursa de 6’1 km amb un temps total de 00:28:49 i un ritme de 4:43. D’aquesta cursa no n’hem trobat imatges, fet estrany tractant-se d’una cursa amb una participació tan gran.

Acabam ja amb la Sant Silvestre de Ca’n Picafort de 7 km, a on hi participàvem tres corredors dels Malats de Turmell. Jo mateix que vaig acabar la cursa amb un temps total de 00:27:38 i una mitja de 03:56 (30è), en Tolo Coll Bennasar que va fer un temps de 00:28:23 i una mitja de 04:03 (38è) i en Sebastian Masullo que totalitzà el recorregut amb un temps de 00:29:08 i una mitja de 04:09. Bon nivell dels participants llorencins a aquesta ràpida cursa a on tots tres baixàrem de la barrera de 04:10, tot i el sobrepès que s’afegeix per aquestes dies de festa a  les respectives butzes, que som corredors però menjam com la resta 😄🥳😋.

No estan malalts però comencen a patir-ne els primers símptomes

N’Àngel Carretero Pons i en Jaume Sureda varen prendre part a la cursa de Sant Esteva de Manacor. no són Malalts encara però el president ja ha entrat en negociacions pel seu fitxatge 😜. Ara parlant seriosament, tothom qui vulgui pot formar part (o no) del club, la quota és de tan sols 5€ anuals. Qui estigui interessat pot posar-se en contacte amb el Molt Honorable del club, en Joan “Cus”.

Properes curses

Ara mateix sembla que totes les mirades apunten cap a la cursa de “Sa Llego” a Sa Pobla, que tendrà lloc el dissabte 11 de gener a Sa Pobla, fins llavors, que passeu unes bones festes 😉.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.