Concurs de gloses de Card.cat (només teniu fins divendres 10 de gener!!!)

Recordeu que aquest any el nostre concurs serà especial ja que ens hem ajuntant amb el sobreposat de Sant Antoni i amb els glosadors de Mallorca per expandir el certamen a tot Mallorca (això sí, conservant els premis locals).

A continuació us record les noves normes del concurs i el cartell oficial. Pensau que hi ha en joc molts de premis golosos: sopars a Can Pedro i Hontanar, entrades per espectacles de l’Espai 36, lot de llibres, vals a comerços de Sant Llorenç…). Esperam la vostra participació! Recordau que només teniu fins divendres 10 de gener per entregar la glosa!

BASES CONCURS DE GLOSA ESCRITA CARD.CAT

a) Mètrica i rima correcta. Heptasil·làbiques ABBA o ABAB

b) Que hi surti algun element santantonier (Sant Antoni, el dimoni…).

c) Comprensió clara del tema exposat

d) Originalitat (referències a algun tema actual, que no sigui una simple variació d’alguna glosa popular, crítica…).

e) Llenguatge ortogràficament correcte en català (sense faltes)  i adequat  (que no sigui sexista ni fomenti l’alcoholisme) .

f) Es podran presentar un màxim de 3 quartetes per persona i posant el nom, llinatges, edat, municpi i telèfon de l’autor.

g)El jurat estarà compost per: un membre de la revista Card.cat, un membre del sobreposat de Sant Antoni de Sant Llorenç i un membre dels Glosadors de Mallorca.

h)Pot participar tothom, excepte els 3 jurats responsables del concurs.

i) Es podren presentar les gloses fins dia 10 de gener a les 23:59 hores al correu electrònic:

editors@card.cat

j) Hi haurà un premi al millor conjunt de tres gloses (juntes com a composició) i un primer, segon i tercer premi de la millor quarteta.

k) També hi haurà dos premis a nivell local (terme muncipal de Sant Llorenç): un d’infantil a la millor glosa (fins a 14 anys), i un altre d’adult (a partir de 15 anys).

l) L’entrega de premis es farà dilluns 13 de gener a l’Espai 36.A LES 20:00 hores.

m)La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases

  • Les gloses guanyadores seran publicades de manera destacada a la revista Card.cat i llegides públicament durant l’Argument que es du a terme dia 16 de gener a la rectoria. IGUALMENT TENDRAN UN PREMI QUE JA ANIREM ANUNCIANT.

Organitza: Card.cat, Sobreposat de Sant Antoni i Glosadors de Mallorca

Col·labora: Ajuntament de Sant Llorenç, bar Ca’n Pedro i restaurant Hontanar,  comerciants de Sant Llorenç (llibreria Rotes Noves, Estètica tot per tu)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.