Presentació del primer disc conjunt de Magalí Sare i Sebastià Gris “A boy and a girl”, al Teatre de Manacor

El pròxim 18 de gener a les 19.30h, Magalí Sare i Sebastià Grins, presentaran en concert al Teatre de Manacor el seu primer disc junts titulat “A boy and a girl” (Microscopi 2020), publicat el passat 10 de gener.
“A boy and a girl”és un disc que aposta per l’experimentació electrònica a través de la desconstrucció de temes clàssics de cambra i cançons populars mallorquines, creant noves sonoritats on també hi són presents elements naturals de l’espai a on es va produir la gravació:La rectoria. La guitarra i la veu es presenten com a elements principals que abracen contínuament el món dels efectes i distorsions.
Magalí Sare va llençar el seu primer disc en solitari anomenat “Cançons d’amor i dimonis” l’any 2018 i el va presentar oficialment al 50è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. També, se la coneix per ser la soprano del Quartet Mèlt (guanyadors de la 3era edició del programa de TV3 Oh Happy Day l’any 2015). A més a més, és la cantant del disc ESTÓMAC de la pianista i compositora Clara Peya, i té un duet amb el contrabaixista Manel Fortià. El novembre del 2019 ha tancat la gira del seu primer disc amb més de 60 concerts i ha estat nominada com a Talent Emergent als Premis Alícia de l’Acadèmia Catalana de la Música, com a Artista revelació als Premis ARC del 2019 i finalista del concurs Terra i Cultura del 2019 per haver musicat el poema Desplegar-se de la Sònia Moya.
En Sebastià Gris combina la faceta de guitarrista amb la de compositor i arranjador. L’any 2017 funda la “Bull i Pebre Bord Jazz Orquestra”, una big band de joves músics catalans i mallorquins. L’any 2018 passa a formar part de la banda del primer disc de la Magalí Sare. Actualment, té un duet amb el guitarrista Josep Munar, un altre amb la cantant i guitarrista Amaia Miranda i un quartet amb en Joan Codina i Martí Carrasco.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.