Fotos de la Missa en honor de Sant Antoni i Beneïdes de Cala Millor

Un any més, els alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor juntament amb la seva directora Rosa Carbonell, col·laboraren amb missa i les Beneïdes de la Parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor, que sa celebraren el dia de Sant Antoni a les 12 del migdia.
Abans de començar la missa solemne en honor de Sant Antoni, el rector Fra Pere Vallespir, va agrair la col·laboració dels alumnes i va fer entrega a la seva directora d’un objecte molt apreciat per ell, (el seu tamborí que conservava des de fa anys), va dir, que ja que ell es dedicava a dir missa, seria més útil per l’escola de música.
Després de la missa, cants dels goigs en honor de Sant i primer ball dels dimonis, es van celebrar unes animades beneïdes i la directora Rosa Carbonell, va estrenar el tamborí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.