Emoticona’t

Com no podia ser d’altra manera, un especial Sant Antoni és el que ofereix el menú d’aquest Emoticona’t d’avui. Però sempre podem fer lloc a alguna cosa més, no? Entrau i esbrinau-ho:

  1. UN CRONISTA VISUAL

Pot estar tranquil el poble de Sant Llorenç, el futur Rafel Duran de fotografies antigues ho tendrà fàcil amb la labor d’en Serafí Lliteres. Està fent una crònica visual excepcional i en algunes fotos (com la present) fins i tot es permet treure la vena artística.

2. LA MODERNITAT ARRIBA A SANT ANTONI

Qui ha dit que la festa de Sant Antoni és tan antiga i ancestral? Si s’Argument ja se llegeix amb el mòbil i un tal “google drive”!!!

3. POLÈMICA PER MANACOR

Es veu que per Manacor no tothom està d’acord amb la reforma de can Lliro. Per Sant Antoni es passejaven unes gloses polèmiques (això sí, amagades darrere l’anonimat) que així ho confirmen.. Ara bé, posats a fer gloses almanco les podrien haver fet ben fetes, que amb tantes síl·labes no passen ni el primer tall del concurs de Card.cat.

4. FALLES SANT ANTONIERES

Els més puristes critiquen aquest caire tan faller del Sant Antoni de Manacor, però preferències a part, cal reconèixer que a pics es poden veure autèntiques obres d’art com la present.

5.UN HOME QUE ÉS PER TOT

Va sortir en una conversa de whats app: en el fons de la imatge algú es va fixar que hi havia de patge en Biel Conill i assenyalant-lo va dir “sant Joan Pelut, dimoni, ximbomber, geganter, ball de boter i ara patge!”. Homes així, que fan tant per al poble desinteressadament, bé se mereixen un gran aplaudiment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.