Missa en honor de Sant Antoni i cants dels goigs amb la Banda de Música a l’església de Santa Maria de sa Coma

El diumenge dia 19 de gener, estava previst celebrar les Beneïdes de sa Coma, però es van haver de suspendre per la pluja, uns veïnats de sa Coma no es resignaren i tot i la pluja, es presentaren amb la seva carrossa i comparsa.
A les 10 del matí, el rector Fra Pere Vallespir va celebrar la missa en honor de Sant Antoni, i seguidament la Banda de Música de Sant Llorenç, amb el seu director Pere Siquier, va acompanyar els cants dels goigs en honor del Sant. Menció especial i agraïment per a tots els components de la Banda de Música pel seu treball al llarg de l’any, i de manera especial per la seva participació i bona música a les Festes de Sant Antoni de Son Carrió, Sant Llorenç, i sa Coma. Molts d’Anys a la Banda i molta música!
Acabada la missa i el cant de les competes a l’interior del temple el rector Fra Pere, va beneir un animalet que havien duit a les Beneïdes.
Cal agrair també el treball que han fet durant aquestes festes, i els que encara el queda per fer a, l’Associació Amics dels Dimonis de sa Coma i Costa, que han cobert tota la zona costanera a més de participar a altres trobades de dimonis de la comarca.
Està previst celebrà el mercadet de dimonis, ballada de colles de dimonis, fogueró i torrada el proper dissabte dia 25 de gener a les 19:30 hores al carrer Mare Selva, darrera la Delegació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.