Animada torrada de Sant Antoni i visita dels dimonis a l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor

Un centenar de socis acudiren a la torrada de Sant Antoni celebrada al local l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor, que presideix Bernardino de Arriba, i que es va celebrar el passat dissabte dia 18 de gener.
La torrada va estar molt animada, poc passades les vuit del vespre va arribar el dimoni de Son Servera, Joan Siulo, acompanyat de Sant Antoni, Banda de Música de Son Servera dirigida per Joan Antoni Ballester i autoritats. El dimoni, un any més, va fer el tradicional ball damunt una taula, i fins i tot es va atrevir a fer una glosa.
Pel que fa a l’Ajuntament de Son Servera, la batlessa Natàlia Troya, ens va confirmar els remors que circulaven per Son Servera de que la regidora Maria Arenas es retira de la política.
No puc deixar d’agrair personalment a na Maria Arenas, les atencions informatives que sempre ha tingut envers la nostra publicació. Sort Maria, a la nova etapa de la teva vida que has decidit començar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.