30 de gener Festa Diada de la Pau al CEIP Punta de n’Amer

Tic, Tac, Tic, Tac… 30 de gener de 2020 ja és aquí i un any més ens complau convidar-vos a la festa que es durà a terme a CEIP Punta de n’Amer, Sa Coma. Es donarà el sus amb l’actuació d’Spaguetti Yeyé a les 16:00.
A l’entrada hi trobarem distintes casetes amb tallers per a totes les edats. A la pista, exhibicions de dansa a càrrec de FREE SOUL DANCE CENTRE, mentre que al poliesportiu les activitats que hi podrem trobar són de MULTIESPORT i CONTACONTES.
Aquest 2020 el dia per Créixer en Valors volem ajudar tímidament a la Selva del Congo, col·laborar amb ASPANOB i augmentar el nombre de bosses de sang del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. Per això, el nostre bus més solidari torna a visitar-nos. No oblideu el DNI!
La donació de llet materna, de cordó umbilical i cèl·lules mare són igualment necessàries… així que si hi hagués algun voluntari o voluntària per inscriure’s serà també més que benvingut/da.
Aprofitam per informar que si hi ha algú que tengui por a les agulles. El Banc de Sang i Teixits ha posat en marxa un programa de realitat virtual aplicada, per tal de superar aquesta por, millorant així les angoixes que puguin suposar.
Si teniu dispositius electrònics vells o romputs (mòbils i/o tauletes) i no sabeu què fer amb ells o a on tirar-los… vos ho posam fàcil! Col·laborarem amb l’Institut Jane Goodall. S’encarreguen de cuidar fins a la seva recuperació ximpanzés de la Selva del Congo. Una vegada guarits, aquests són amollats en llibertat. Cada 30 mòbils suposa poder ajudar a 1 ximpanzé. Fins al moment, tot apunta que el centre n’adoptarà 5. Però encara hi som a temps per poder-ne salvar més!
El motiu de recollir aquest tipus d’aparells és que dins hi podem trobar materials tòxics que convé siguin manipulats per professionals i així assegurar un bon reciclatge, protegint el medi ambient; A la vegada que poder recuperar els materials valuosos i reutilitzar-los arreglant-ne d’altres espatllats o bé per a l’elaboració de nous. Enguany tant la Selva Amazònica, la del Congo, els boscos d’Austràlia, com la nostra pròpia praderia de Posidònia Mediterrània s’han vist greument tocats… cal donar-los una treva.
L’AMIPA vol agrair especialment la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, qui un any més aposta i creu en aquesta festa. Fruites Servera i el Forn Ca’n Beñó. Ells també participen amb nosaltres i ajuden a fer poble; Així com a tothom que ho fa possible bé sigui com organitzadors, col·laboradors, ajudants i/o espectadors, espectadores.
Així doncs, vos esperam a tots i a totes el proper dijous 30 de gener al pati de CEIP Punta de n’Amer. Com sempre… quants/quantes més serem, més festa farem i si no podeu assistir, seria genial si la informació pugui compartir!

Foto Diada 30 gener 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.