L’Associació de la Tercera Edat de s’Illot celebrà la torrada de Sant Antoni

Seguint la tradició l’Associació de la Tercera Edat s’Illot organitzà el passat dissabte dia 25 de gener, el fogueró i torrada per a celebrar les festes de Sant Antoni, donat que molts dels socis els mesos d’hivern resideixen a Manacor heu celebren la setmana següent a les festes de Sant Antoni, per tal que els socis pugin assistir als foguerons manacorins i el de l’associació.
La torrada va estar molt animada i el llom, botifarró, llonganissa, i sangria va ser de primera. El president Antoni Garbí, va fer una feinada, ja que a més del seu plat va torrar durant una bona estona per a altres socis, i convidats.
Enhorabona a tots els components de la junta directiva, pel treball que fan al llarg de l’any a favor dels socis, ja que sense els i elles, no seria possible l’èxit de les activitats que organitzen, i que sempre enregistrà càmera amb mà com a record i per l’arxiu de l’associació, la secretaria Àngela Gallardo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.